Digitalt lunchevent om kompetensförsörjning | 31 mars

Årets tema: Kompetensförsörjning

Äntligen är det snart vår och påskledighet men först hoppas vi kunna lura dig till vårt traditionsenliga “April April-event” som i år blir digitalt och förläggs den 31 mars i stället för 1 april. Vi på PeopleProvide hoppas och tror att det blir lika trevligt i år, som föregående år, trots att vi tyvärr inte kan träffas fysiskt.

 

Kompetensförsörjning är något som vi inte kan bortse från bara för att vi inte längre kan ses som tidigare. Någon lär ha yppat orden “utvecklas man inte, avecklas man”, det kan låta lite hårt men det finns en poäng i talesättet. Vi har därför bjudit in eminenta gäster som bemästrar digital kompetensutveckling, de är experter på sina områden inom kompetensförsörjning och de ser verkligen fram emot att få dela sin kunskap med er!

Välkommen till vår digitala lunch, 31 mars kl 12:00 – 12:45

Therese Grip
PeopleProvide’s seniora Partnerkonsult och expert på lärande och utveckling av individer, grupper och organisationer, med mer än 20 års erfarenhet inom dagens område – kompetens.
Therese förklarar HUR man utvecklar lärande i en organisation – vad påverkar och vilka förutsättningar behövs?

Iapps, Grundare Magnus Berglund
En enkel techlösning för kompetensutveckling och lärande för digitaliserande organisationer med modern och engagerande teknik; microlearning.
Magnus berättar HUR kompetens kan stärkas och förbättras med microlearning som en intressant lösning.

RecPro, Grundare och CEO Erik Cedergren
Hjälper företag att accelerera sin rekrytering och lyckas med sin strategiska kompetensförsörjning samt att rekrytera rätt kompetens och säkra tillväxt och lönsamhet.
Erik guidar oss HUR man kan kompetensutveckla sin organisation genom att förstärka med extern kompetens som skapar förutsättningar för att nå strategiska kompetensmål.

“När man vet något, och att veta när man inte vet något – det är kunskap”
Konfucius (555 f.Kr. – 479 f.Kr.)

(Eventet är kostnadsfritt – anmäl ditt intresse för att få all information och eventuella erbjudanden kopplat till eventet)