Search & HR-rekrytering

Bli kontaktad ›

Scroll to next section

Search och rekrytering

Säkerställ organisationen med rätt kompetenser genom våra erfarna rekryterare och vårt gedigna kandidatnätverk inom HR.

Högkvalitativa rekryteringar – med garanti

Skulle den anställda kandidaten inte uppnå de kriterier som är satta för tjänsten, ersätter vi denna och genomför en ny rekrytering.

Lyckad rekrytering förut – sätter engagemang

Våra duktiga konsulter gör rekrytering enkelt genom vårt stora kandidatutbud. Vår unika och snabba process säkerställer en hög kvalitet.

Ni når era affärsmål genom att rätt organisation och kompetens finns hos er

Vi är experter på HR-rekrytering av HR-tjänster med nästan 350 framgångsrika rekryteringar av HR-positioner sedan start. Vi har ett gediget kandidatnätverk och säkerställer att ni får de bästa matchningarna.

HR-Rekrytering

Experter på HR-positioner, alltid med två rekryteringskonsulter.

Läs mer

Second Opinion och test

Utförs av erfarna och certifierade rekryteringskonsulter

Läs mer

RPO

Outsourca utvalda delar av er rekryteringsprocess

Läs mer

Kontakta oss

Vi hör av oss till dig snarast!

HR-Rekrytering

Vi säkrar er leverans genom högkvalitativa HR-rekryteringar som passar ert långsiktiga behov och upprättar en kravspecifikation som utvecklar er organisationsstruktur. Vi andas HR och med över 350 tillsatta positioner samt ett gediget kandidatnätverk, säkerställer vi de bästa matchningarna.

Second Opinion och test

För att finna det bästa urvalet använder vi oss av personlighets- och begåvningstester. Vi erbjuder en enkel lösning som säkerställer kompetens- och personliga egenskaper. Vi testar era egna finalkandidater.

RPO

Som er externa rekryteringspartner så hjälper vi er säkra ert kompetensflöde. Använd oss för hela eller utvalda delar av er rekryteringsprocess. En enkel och flexibel lösning som säkerställer hög produktivitet i perioder med hög belastning.

Axplock av tidigare utförda rekryteringar och uppdrag

Det är aldrig för sent att tänka nytt

Du ska känna dig trygg när du anlitar oss. Därför är vårt fokus alltid ditt företagsbehov och dina utmaningar. Genom att låta oss ta hand om HR-rekryteringen får du istället tiden att fokusera på dina affärsmål och HR-strategier.

Kontakta oss

Vi hör av oss till dig snarast!