Årets digitala HR-event 

Hösten nalkas och det är dags att boka in 2020 års Oktoberfest, och i år med en digital approach.

Årets tema: Säkerhet & Digitalisering!

Vi på PeopleProvide hoppas och tror att det blir lika trevligt i år, som föregående år, trots nytt tillvägagångssätt. Under eventet genomförs, som vanligt, spännande speedpresentationer av nya intressanta företag kopplat till temat. 

(Kostnadsfritt)


Nu presenterar vi stolt våra presentatörer som kommer att hålla
Pecha Kucha-presentation på temat Säkerhet & Digitalisering

Robert Willborg

Robert Willborg

CISCO at Junglemap


Cyberpsykologi – Medarbetare eller motarbetare?

Robert Willborg är kvällens första föredragare som annars arbetar som CISO på Junglemap. Han har en omfattande och bred kunskap inom informationssäkerhetsområdet och en förkärlek till individen i fokus snarare än tekniken. Robert sitter i tidningen Aktuell Säkerhers expertråd och debatterar i säkerhetsämnet samt föreläser också globalt. Robert Willborg har en bakgrund från försvaret men har sedan 2010 jobbat mot näringsliv och offentlighet i strategiska roller inom informationssäkerhet.

Johan Hasslert

Johan Hasslert

Partner at SRI


Är du säker på vem du rekryterar?

Johan Hasslert är kvällens andra talare och är Partner på SRI.

Johan har en lång erfarenhet inom både rekrytering och IT. SRI är specialiserade inom bakgrundskontroller, digital referenstagning och säkerhetsskydd. I en allt mer föränderlig och osäker värld ökar efterfrågan på bakgrundskontroller. Johan kommer ge oss en inblick i vad som sker i vår omvärld och vilken trygghet en bakgrundskontroll kan skapa.

Patrik Wincent

Patrik Wincent

Fondberg & Wincent


Den digitala stressen

Patrik Wincent är känd som programledare för det populära programmet Lyxfällan. Grundaren till Internetakuten & Dataspelsakuten. Auktoriserad terapeut, coach, författare och föreläsare med många års erfarenhet kring arbeten med missbruks- och beroendeproblematik. Patrik kommer ge oss en inblick om digital stress, hans presentation är informationsrik och ger en tydlig bild på vad digital stress är. Även hur det ser ut i samhället och hur du kan använda dina digitala enheter på ett mer effektivt sätt och därmed skapa mer närvaro i livet.


En intresseväckande intervju med Maria Romberg Ewerth som är Executive Vice President & CHRO på ASSA ABLOY, där vi får ta del av, resonemang, dialog och inspiration om digitalisering och systemimplementering. Intervjun genomförs av Anna Carlsson – HR Digitaliseringspodden.

Anna Carlsson arbetar varje dag med att stödja företagsledare och HR att våga ta steget att använda mer teknik till nytta för både HR, medarbetarna och företaget som helhet. Anna har över 30 års erfarenhet från IT och IT-nära bolag där hon arbetat med att kombinera digitalisering och affärsförståelse.

Har du några frågor till våra talare?

Skriv din fråga här, så kanske just din fråga tas upp live!