“PeopleProvide kan göra riktigt bra matchningar eftersom de känner sina konsulter så väl” 

–  Johanna Koistinen 

När Johanna Koistinen startade eget etablerades snabbt ett samarbete med PeopleProvide som kunde matcha henne med intressanta interimsuppdrag. PeopleProvide utgick från hennes erfarenheter, kompetens och önskemål för att finna rätt uppdrag. På det fjärde uppdraget lyckades de så bra att kunden rekryterade henne. Där nådde hon sitt mål – att bli HR-chef.

 

Efter att ha arbetat inom HR i sex år på fyra olika företag bestämde sig Johanna Koistinen för att starta eget. Det långsiktiga målet var att bli HR-chef, och på vägen dit ville hon ha roliga, utmanande uppdrag. Hon kontaktade en rad företag som erbjuder interimstjänster och fick genast ett bra samarbete med PeopleProvide.

Jag skickade ett spontanmejl till PeopleProvide och blev kallad på en väldigt trevlig intervju. De intresserade sig för vad jag gjort och vad jag ville göra. Sedan hittade de snabbt ett bra uppdrag åt mig, som HR partner på AcadeMedia, säger hon.

Bra stöd från PeopleProvide

Under tiden på AcadeMedia hade jag kontinuerlig kontakt med konsultansvarig på PeopleProvide som ville veta hur det gick och om de kunde hjälpa till med något. Vi hade möten, åt luncher ihop och talades vid via telefon. När uppdraget började närma sig sitt slut ville konsultansvarig veta vad för typ av uppdrag jag var intresserad av nu och han lät mig veta att jag var prioriterad. De sökte aktivt efter rätt uppdrag åt mig.

 

Bra matchningar och uppdateringar

PeopleProvide visste att Johanna ville arbeta affärsnära och inte fastna i en förvaltarroll.

Jag har faktiskt bara fått förfrågningar som jag tycker har varit roliga och affärsnära, säger hon.

När hon hade anmält sitt intresse för ett uppdrag fick hon hela tiden veta hur det gick med kundens urvalsprocess. Hon hade koll, och var aldrig orolig för att hon skulle bli utan ett intressant uppdrag när det nuvarande uppdraget tog slut.

 

Samarbete för kundens bästa

Jag har känt mig som en handelsvara på andra företag som hyr ut interimstjänster, men inte på PeopleProvide. Jag upplevde det som att vi arbetade tillsammans för att jag skulle få rätt utmaningar och för att jag skulle kunna göra ett så bra jobb som möjligt ute hos kund. PeopleProvide kan göra riktigt bra matchningar eftersom de känner sina konsulter så väl.

 

Måluppfyllnad

Johanna hade fyra interimsuppdrag på PeopleProvide. Det sista var på Schibsted. De trivdes så bra med varandra att Schibsted ville rekrytera över henne. Och även om Schibsted inte hade tjänsten riktigt klar tackade Johanna ja. Idag är hon HR-chef.

PeopleProvide gav mig fina möjligheter och bra förutsättningar. De är starkt bidragande till att jag nådde mitt mål så snabbt och att jag hade det så bra på vägen, säger Johanna Koistinen, tidigare konsult på PeopleProvide, idag HR-chef på Schibsted.

Mats Guting är People & Area Manager Interim och var Johannas kontakt på PeopleProvide. Om du är intresserad av att bli interim konsult inom HR får du gärna kontakta honom.