Insamling till Fritidsbanken 

PeopleProvide önskar våra kunder, partners, leverantörer, branschkollegor och alla er andra en riktigt God Jul och Gott Nytt År!  

Vill du, precis som vi vill, vara med och bidra till en gladare och aktivare jul för alla?  - Fortsätt då läsa!   

 Hållbarhet ligger PeopleProvide varmt om hjärtat. Det gör även idrott och hälsa. Genom att vi, tillsammans med dig, samlar ihop outnyttjad sport- och fritidsutrustning som skänks bort skapar vi förutsättningar för en aktiv vardag för alla. Oavsett bakgrund eller ekonomiska förutsättningar. 

PeopleProvide kommer till och med fredag den 8 januari att samla in sport- och fritidsutrustning som sedan skänks till  Fritidsbanken i Tyresö. – Passa på att rensa förråden under julledigheten och kom in med dessa till oss. Det är win win både för dig som får nystädat förråd och för alla som vill komma ut och sporta mera! Bra va? 

Varmt välkommen att skänka dessa prylar tillsammans med oss!  

Insamlingsperiod: Insamlingen sker under två veckor: en vecka innan jul, 14-18 december samt en vecka efter jul, 4-8 januari. (ej onsdag 6/1 som är röd dag).  

Insamlingsplats: Kom förbi med dina prylar till PeopleProvide på Swedenborgsgatan 10 mellan kl. 9-17 någon av dagarna ovan (ett stenkast från Mariatorgets T-bana). 

Frågor? Maila Stefan Norell eller Paola Sedström: 

stefan@peopleprovide.se 
paola@peopleprovide.se