Digitaliseringsutbildning inom HR

Framtiden är digital och förändras i en allt snabbare takt – genom att du skapar en djupare förståelse kommer tekniken att bli ditt och din organisations bästa redskap som gör att du kan leda, vara påläst, delta i beslutsdiskussioner, bidra med kunskap och värde till din organisation.

Kursen är för dig som vill:
  • Skaffa en djupare digital kompetens

  • Bli en bättre kravställare vid systembyten

  • Få ut ett högt värde av er data

  • Lära dig hur göra interna case för att öka din organisations digitala arbetssätt

Anmälan

Pris: 8 900 kr exkl. moms
Digital utbildning
4 tillfällen via Teams.
8 Sept 15:00 – 19:00
6 Okt 15:00 – 19:00
3 Nov 15:00 – 18:00
1 Dec 15:00 – 18:00
Kursledare Anna Carlsson

Projektledare och konsult inom HR-digitalisering och driver även HR Digitaliseringspodden.
Anna har en bakgrund inom ledarskap, affärsutveckling, IT, konsultverksamhet, lösningsförsäljning och är en engagerad coach med fokus på att skapa lönsamma förändringar i hur organisationer arbetar digitalt.

Upplägget är väldigt bra anpassat för ett digitalt format och omväxlande med föreläsning, diskussion, grupparbeten. Kursledaren är kunnig och inspirerande med mycket bra extramaterial, tips och länkar.


–  Maria Ragnå, HR Talent Manager

Kursen gav mig viktiga begrepp och vägledning till en fantastisk digital HR-verktygslåda och nya arbetssätt. De många praktiska erfarenheterna från övriga kursdeltagare var också givande. 


– Birgitta Hjelm, Interim HR Manager

Anmälan innebär (1) godkännande av kostnad på 8 900 kr / person och exklusive moms samt (2) samtycker hantering av dina personuppgifter. Vid förhinder kan platsen överlåtas till annan person i samma företag. Vid avbokning kontakta oss senast 2 veckor innan -kursstart för 50% återbetalning av kursavgiften, därefter ingen återbetalning.
I denna utbildning ingår alla fyra kurstillfällen, inklusive skräddarsydda material och diplom efter avslutad kurs.