Företag som stöttar företag

 

Vad är Håll Sverige igång?

Håll Sverige igång är ett initiativ skapat av företag, för företag. Förhoppningen är att kunna hjälpa varandra under den kris som råder i Sverige som resultat av Coronaviruset.

Det finns många företagshjältar i Sverige, som erbjuder stöttning inom sina expertområden till de företag som drabbats hårt av marknadssituationen.

Nu samlar vi dessa fina erbjudanden, på en och samma plats. På så vis kan vi göra så att rätt hjälp kommer fram snabbare, till fler företag. Nu kör vi!

 

PeopleProvide

Vi på PeopleProvide har valt att vara en del av detta och erbjuder under april månad kostnadsfri HR/Chefsstöd till företag som behöver det. Stöd så som avtal, arbetsrättsliga ärenden, coachande chefssamtal och rådgivning.

Vi hoppas även på att sprida detta initiativ och information till andra företag som också väljer att stötta, vi kan alla göra något gott tillsammans! 

 

 

Om initiativet

Håll Sverige igång är ett initiativ skapat av Emil Berlin, Creative Director på Hello Studio, tillsammans med Nanette Brink, CEO på Sweden HR Group, med syfte att stötta Sveriges företag.