Coachutbildning för ledare och chefer

Att skapa goda förutsättningar för medarbetarengagemang och utveckling på arbetsplatsen är viktigt för att inte säga avgörande i dagens arbetsliv. Har du som ledare de praktiska metoderna för att utveckla och stödja dina medarbetare på bästa sätt?

Coachning är en välbeprövad metodik som bygger på konkreta verktyg och ett grundläggande förhållningssätt där tron på att det finns en inre kapacitet till konstruktiv förändring och utveckling är en av byggstenarna.

Genom att satsa på att utveckla ditt coachande ledarskap, skapar du förutsättningar för mer självständiga, motiverade och ansvarstagande medarbetare, som tycker det är kul att gå till jobbet!

Vår coachutbildning för ledare innehåller följande:
  • Vad innebär coachning och ett coachande förhållningssätt i det dagliga ledarskapet?

  • Grundläggande coachningsverktyg och färdigheter

  • Kunskap kring aktivt lyssnande och kraftfulla frågor som kommunikationsmetodik

  • Underlätta resultat, lärande och utforma handlingar

  • Målsättning och individuellt ansvarstagande

Målet efter avslutad utbildning är att du ska kunna använda coachning i ditt dagliga ledarskap. Utbildningen är praktiskt orienterad med mycket övning. Mellan varje tillfälle gör du hemövningar (omfattning ca 2,5 timmar) för att applicera och fördjupa dina kunskaper.

Anmälan

Pris: 8 900 kr exkl. moms
Digital utbildning
6 tillfällen via Teams.
11 Maj 08:30 – 12:30
18 Maj 08:30 – 12:30
25 Maj 08:30 – 12:30
1 Juni 08:30 – 12:30
8 Juni 08:30 – 12:30
15 Juni 08:30 – 12:30
Kursledare Camilla Ekström

Diplomerad coach och beteendevetare, med lång erfarenhet av chefs- och medarbetarcoachning. Vill du veta mer om utbildning tveka inte att kontakta Camilla via camilla@peopleprovide.se eller 0738-08 82 01.

Kursen är väldigt praktisk, inspirerande med mycket matnytta på kort tid. Vi fick träna diverse redskap och tekniker för samtal. Färdigheter som jag direkt kunde använda i mitt dagliga arbete.


–  Lena S

Jag tyckte om upplägget med en bra blandning av teoretisk och praktisk kunskap. Det jag tar med mig är ett nytt sätt att se på problemlösning och bemötande av andra människor. Tack för en bra kurs. 


– Nina A

Anmälan innebär (1) godkännande av kostnad på 8 900 kr / person och exklusive moms samt (2) samtycker hantering av dina personuppgifter. Vid förhinder kan platsen överlåtas till annan person i samma företag. Vid avbokning kontakta oss senast 2 veckor innan -kursstart för 50% återbetalning av kursavgiften, därefter ingen återbetalning.
I denna utbildning ingår alla sex kurstillfällen, kursmaterial samt och diplom efter godkända inlämningsuppgifter samt (praktiskt) slutprov.