Händer på PeopleProvide!

Bli kontaktad ›

Scroll to next section

Här nedan finner du de senaste axplocken av vad som händer på PeopleProvide. Missa speciellt inte våra spännande events och webinars!

Nyheter & Event

Nyheter

Så skapar ni en lyckad onboarding på distans

Coronapandemin har skapat nya förutsättningar för många företags onboardingprocesser. Hur ska man få en ny medarbetare att trivas på jobbet och komma igång med sina uppgifter när alla arbetar utspritt på distans? Akavia Aspekt har ställt frågan till Anders Holtenius, rekryteringskonsult på PeopleProvide.
Läs mer
Nyheter

3 tips och checklista för omorganisation

Allt fler företag satsar på att ha en digital onboardingprocess. Den digitala onboardingprocesser ger flera fördelar – den blir skalbar, den är lätt att tilldela och den går att genomföra var vi än befinner oss. Men, såklart finns även risker med att helt och hållet förlita sig på den digitala onboardingprocessen, speciellt idessa tider då många jobbar hemifrån och den naturliga socialiseringen på arbetsplatsen uteblir. I denna guide bjuder vi på 7 snabba tips som förhoppningsvis kan ge er goda förutsättningar för en lyckad onboardingprocess från distans.
Läs mer
Nyheter

God Jul

Äntligen och snart julledighet och vi önskar alla en fin jul ett kommande bättre år för alla! Jag vill passa på att sända en tanke av tacksamhet, till alla som inte går på julledighet, till dem som sliter för oss andra på julen! Tack alla inom omsorgen, tack till alla som håller rent i våra lokaler, tack till polis, brandkår, försvar och alla andra offentliga inrättningar, som håller ställningarna när vi andra är lediga ❤️ Och, stort tack alla våra kunder som varit med oss, providare, under året och tillsammans skapat ett lönsamt år, mot alla odds, så vi kan fortsätta driva affärsutvecklande och hållbar HR, och även bidra till alla ovan nämnda!
Läs mer
Nyheter

JulQuiz

Distansarbete - Vad gäller egentligen? Testa dina kunskaper i veckans quiz och få en sammanställning av digitala verktyg och en checklista för distansarbete! 
Läs mer
Linn Johansson
Nyheter

Presentation av vår proffsiga HR-Providare

Stolt får vi presentera vår proffsiga HR-Providare Linn Johansson, som har bidragit med HR-kompetens utefter behov från uppdragsgivare. Ett av Linns senaste projekt var att övergripande stötta en organisation i deras operativa och taktiska HR-arbete, samt att dela i specifika projekt såsom att revidera en process för medarbetarsamtal.
Läs mer
Nyheter

Insamling till Fritidsbanken

Hållbarhet ligger PeopleProvide varmt om hjärtat. Det gör även idrott och hälsa. Genom att vi, tillsammans med dig, samlar ihop outnyttjad sport- och fritidsutrustning som skänks bort skapar vi förutsättningar för en aktiv vardag för alla. Oavsett bakgrund eller ekonomiska förutsättningar. PeopleProvide kommer till och med fredag den 8 januari att samla in sport- och fritidsutrustning som sedan skänks till  Fritidsbanken i Tyresö.
Läs mer
Ladda fler inlägg

Sociala medier