Händer på PeopleProvide!

Bli kontaktad ›

Scroll to next section

Här nedan finner du de senaste axplocken av vad som händer på PeopleProvide. Missa speciellt inte våra spännande events och webinars!

Nyheter & Event

Insamling till Fritidsbanken av PeopleProvide
Nyheter

Nu önskar PeopleProvide alla en Glad Sommar och vi vill bidra till en aktiv vardag för alla

Hållbarhet ligger PeopleProvide varmt om hjärtat. Det gör även idrott och hälsa. Genom att vi tillsammans med anställda, partners, kunder och leverantörer samlar ihop och skänker sport- och fritidsutrustning skapar vi förutsättningar för en aktiv vardag för alla. Oavsett ålder, kön, etnicitet eller ekonomiska förutsättningar.
Läs mer
Anna, Camilla och Linn glada på kontoret
Nyheter

Ett nytt sätt att se på HR-arbetet i framtidens organisationer

Det finns olika sätt att lösa organisationers behov av HR-resurser. Fler och fler upptäcker fördelarna med att ta in externa tjänster och få tillgång till ett erfaret HR-teams sammanlagda kompetens, utan att betala för mer än vad man nyttjar. HR är en otroligt viktig stödfunktion i de flesta bolag och det finns olika sätt att lösa behovet av HR-funktionerna i en organisation. Traditionellt sett har större bolag tillgång till ett helt HR-team medan små och medelstora företag inte har samma möjlighet. Framtidens mer flexibla sätt att se på hur vi arbetar omfattar dock även andra, alternativa lösningar som många gånger blir betydligt mer kostnadseffektiva för kunden och som dessutom ger helt andra möjligheter.
Läs mer
Årets Providare 2020: Stefan Norell
Nyheter

Årets Providare 2020: Stefan Norell! 

Härmed presterar vi Årets Providare 2020: Stefan Norell! Visat hur han med friskvårdsförslag, enkelt bidrar med hållbarhet. Visat extra engangemang och säljinitiativ som gynnat allas utvecklingsmöjligheter, alltid snabb med positiva svar och förslag. Tack Stefan, för din insats och för att du delat inspiration och kunskap till oss, till våra kunder och partners! 
Läs mer
Nyheter

Vi söker dig, vår nästa kollega till PeopleProvide!

Drivs du eller kanske någon du känner av att bygga och utveckla kundrelationer, har ett intresse för HR och ledarskap och vill vara en viktig framgångsfaktor i PeopleProvides fortsatta utveckling?
Läs mer
Alkoholkonsumtionen ökar under sommaren
Nyheter

Semesterfiraren

Sommaren är äntligen här och semestern står för dörren. För många medarbetare väntar långa dagar i solen, välförtjänt ledighet i hängmattan och socialt, men distanserat umgänge med familj och vänner. Sommaren är även en tid då alkoholkonsumtionen ökar.
Läs mer
HR Sveriges bidrag till personalen på SÖS
Nyheter

HR Sveriges bidrag till personalen på SÖS

För cirka en månad sedan gick PeopleProvide ut med en kompletterande undersökning till HR-rapporten som som riktades till HR beslutsfattare kring bland annat samspelet mellan HR och ledning, vid varje inskickat enkätsvar bjuder PeopleProvide på en lunch till personalen på Södersjukhuset som kämpar för oss i rådande tider.
Läs mer
Ladda fler inlägg

Sociala medier