Händer på PeopleProvide!

Bli kontaktad ›

Scroll to next section

Här nedan finner du de senaste axplocken av vad som händer på PeopleProvide. Missa speciellt inte våra spännande events och webinars!

Nyheter & Event

Nyheter

HR Rapport

PeopleProvide har tagit fram en rapport om HR-chefernas önskade läge och deras verklighet. Vi grundar den på research, en enkät som 124 HR-chefer har fyllt i, intervjuer med HR-chefer och vår samlade kunskap på bolaget.
Läs mer
Nyheter

Snart är det dags för digitalt lunchevent – 31 mars

Äntligen är det snart vår och påskledighet men först hoppas vi kunna lura dig till vårt traditionsenliga "April April-event" som i år blir digitalt och förläggs den 31 mars i stället för 1 april. Vi på PeopleProvide hoppas och tror att det blir lika trevligt i år, som föregående år, trots att vi tyvärr inte kan träffas fysiskt.
Läs mer
Okategoriserade

Kom igång med kompetensarbete – Checklista

Kom igång med er moderna kompetensutveckling. Här hittar ni en checklistan att ladda ner, för en lyckad lönekartläggning.
Läs mer
Kompetensutveckling
Nyheter

Så skapar du en lärande organisation

Idag ser inte lärandet ut som de gjorde för 20 år sedan. Vi är mer otåliga, vana vid snabba svar och har mindre tid över för att få in lärandet i arbetet. För yngre generationer är användandet av tekniken mer av en självklarhet. Detta ställer krav på hur organisationer jobbar med lärande, men också krav på möjligheter till karriärvägar och utveckling.
Läs mer
Nyheter

HR Digitaliseringsutbildning

PeopleProvide har ingått ett spännande samarbete med Anna Carlsson, bland annat känd för att driva HR Digitaliseringspodden. Anna kommer att hjälpa oss och dig med konkreta tips och kompetens på hur ni kan förbereda och digitalisera ert HR-arbete. Utbildningen syftar till att ge dig möjlighet att förstärka din HR-systemkompetens, bli en bättre kravställare samt öka din kompetens för genomförande, från analys till implementering.
Läs mer
Nyheter

Se vårt event – Internationella Kvinnodagen

Den 8:e mars arrangerade vi vårt årliga kulturevent, den här gången på den internationella kvinnodagen. Vi pratar om olikheter, utmaningar och hinder i nuvarande organisationsstrukturer samt hur vi arbetar mot en mer jämställdhet.
Läs mer
Ladda fler inlägg

Sociala medier