Händer på PeopleProvide!

Bli kontaktad ›

Scroll to next section

Här nedan finner du de senaste axplocken av vad som händer på PeopleProvide. Missa speciellt inte våra spännande events och webinars!

Nyheter & Event

Nyheter

Årets digitala HR-event

Hösten nalkas och det är dags att boka in 2020 års Oktoberfest, och i år med en digital approach. Årets tema: Säkerhet & Digitalisering! 
Läs mer
Asterix och Obelix fight av PeopleProvide
Nyheter

Nya LAS-utredningen

Nya las-utredningen ... och vi hoppas alla kommer överens men under tiden är det ... Nuvarande LAS regler som gäller. Står även ni inför kommande utmaningar eller avvecklingar så ladda gärna ner vår guide och checklista.
Läs mer
Kim Friberg
Nyheter

Presentation av professionell Providing Konsult

Kim Friberg är utnämnd till månadens professionella Providing Konsult med följande motivering: Stabil, lugn och pålitlig är tre ord som beskriver Kim väl. Kim är förtroendeingivande och skapar därav en trygghet till sina kunder och partners. Han arbetar konsekvent och målinriktat och bidrar på så vis med sin expertkompetens till berörda verksamheter.
Läs mer
Henric Providare på PeopleProvide
Nyheter

Presentation av vår proffsiga HR-Providare

Presentation av vår proffsiga HR-Providare – Henric Ek Jag har min bakgrund från jobb inom HR, från rekrytering till arbetsrätt och administration. Den röda tråden i min erfarenhet är min styrka i att hantera system och datorer, som jag själv tycker är mycket roligt och är förhoppningsvis något jag kommer att få nytta av i framtiden.
Läs mer
Nyheter

PeopleProvide bidrar till en aktiv vardag för alla

I fredags kom Fritidsbanken i Tyresö och tog emot all insamlad sport- och fritidsutrustning som vi på PeopleProvide samlat in under augusti månad. Fritidsbanken är ungefär som ett bibliotek, där du gratis kan låna sport-fritidsutrustning. Ett initiativ för att främja hälsa, integration och hållbarhet.
Läs mer
Nyheter

HR-digitaliseringsutbildning

PeopleProvide har ingått ett spännande samarbete med Anna Carlsson, bland annat känd för att driva HR Digitaliseringspodden. Anna kommer att hjälpa oss och dig med konkreta tips och kompetens på hur ni kan förbereda och digitalisera ert HR-arbete. Utbildningen syftar till att ge dig möjlighet att förstärka din HR-systemkompetens, bli en bättre kravställare samt öka din kompetens för genomförande, från analys till implementering.
Läs mer
Ladda fler inlägg

Sociala medier