Händer på PeopleProvide!

Bli kontaktad ›

Scroll to next section

Här nedan finner du de senaste axplocken av vad som händer på PeopleProvide. Missa speciellt inte våra spännande events och webinars!

Nyheter & Event

Nyheter

Insamling till Fritidsbanken

Hållbarhet ligger PeopleProvide varmt om hjärtat. Det gör även idrott och hälsa. Genom att vi, tillsammans med dig, samlar ihop outnyttjad sport- och fritidsutrustning som skänks bort skapar vi förutsättningar för en aktiv vardag för alla. Oavsett bakgrund eller ekonomiska förutsättningar. PeopleProvide kommer till och med fredag den 8 januari att samla in sport- och fritidsutrustning som sedan skänks till  Fritidsbanken i Tyresö.
Läs mer
Nyheter

Coachningutbildning hos PeopleProvide

PeopleProvide är så stolta att kunna presentera, att vi nu genomför en digital coachutbildning, med professionella Camilla Ekström som utbildningsansvarig, för våra anställda providare och partnerkonsulter.
Läs mer
Nyheter

Enkätundersökning till företagsledare i tillväxtbolag

PeopleProvide, ett kompetensbolag inom HR. Vi är övertygade om att HR bidrar med förbättrad lönsamhet. Vi genomför just nu en undersökning för att se vilka HR-initiativ som är prioriterade och verksamhetsnyttiga hos dig, som företagsledare. 
Läs mer
Nyheter

Digitala samarbetsmöjligheter

Det är dags för tredje mötet i PeopleProvides digitaliseringsutbildning för HR-experter, där värdefull kunskap förmedlas och högaktuella frågor diskuteras. När pandemin gör kontorsarbetarna till hemarbetare behöver de samarbeta, mötas och arbeta digitalt, mer än någonsin. Peter Bjellerup som arbetat med digitalisering och dess samarbetsmöjligheter i 15 år, som gästföreläser på onsdag.
Läs mer
Nyheter

Fredagsquiz – Distansarbete

Distansarbete - Vad gäller egentligen? Testa dina kunskaper i veckans quiz och få en sammanställning av digitala verktyg och en checklista för distansarbete! 
Läs mer
August Ahlnäs Providare
Nyheter

Presentation av vår proffsiga HR-Providare

Presentation av vår proffsiga HR-Providare August Ahlnäs, som genomfört ett framgångsrikt HR projekt tillsammans med vår uppdragsgivare. Konsultens uppdrag som HR Specialist inom Performance Management bidrog till att förändra hur organisationens medarbetarundersökning genomförs/genomfördes i och med nya förändrade förutsättningar som pandemin givit upphov till.
Läs mer
Ladda fler inlägg

Sociala medier