Händer på PeopleProvide!

Bli kontaktad ›

Scroll to next section

Här nedan finner du de senaste axplocken av vad som händer på PeopleProvide. Missa speciellt inte våra spännande events och webinars!

Nyheter & Event

Undersökning trendspaning hr-chef
Nyheter

Bidra till personalen på SÖS, ge oss tre minuter av din tid

Våra duktiga HR praktikanter på PeopleProvide har genomfört en trendspaning där de intervjuat seniora HR-konsulter i vårt nätverk och sammanställt detta i en nulägesanalys. PeopleProvide har dessutom tagit fram en HR-rapport om HR-chefernas önskade professionella läge och deras verklighet. Vi grundar den på research, intervjuer med HR-chefer och vår samlade kunskap. Vi vill vi nu förstärka rapporten med en undersökning och hoppas att du vill bidra med din erfarenhet och kunskap. När du svarar på enkäten delas en kostnadsfri lunch ut till vårdpersonalen, dessutom får du som tack ta del av vår trendspaning.
Läs mer
7 tips för att lyckas med digital onboarding på distans
Nyheter

7 tips för att lyckas med din digitala onboarding på distans

Allt fler företag satsar på att ha en digital onboardingprocess. Den digitala onboardingprocesser ger flera fördelar – den blir skalbar, den är lätt att tilldela och den går att genomföra var vi än befinner oss. Men, såklart finns även risker med att helt och hållet förlita sig på den digitala onboardingprocessen, speciellt idessa tider då många jobbar hemifrån och den naturliga socialiseringen på arbetsplatsen uteblir. I denna guide bjuder vi på 7 snabba tips som förhoppningsvis kan ge er goda förutsättningar för en lyckad onboardingprocess från distans.
Läs mer
Meritmind kan ekonomi, Vi (PeopleProvide) kan HR
Nyheter

Behöver ditt företag ekonomisupport?

Just nu råder stor osäkerhet inom de flesta branscher och verksamheter. Osäkerheten får stora konsekvenser på ekonomin och som CFO eller ekonomichef förväntas du kunna svara på hur er verksamhet bör agera en rad nya frågeställningar som vanligtvis inte ligger på ditt bord. Då kan det vara skönt att ha någon att bolla frågorna med.
Läs mer
Affärsman arbeta distans i skogen - PeopleProvide ger sina tips till dig som arbetsgivare, här!
Nyheter

Vill du ligga steget före och optimera er arbetsmiljö vid distansarbete?

Att arbeta digitalt har länge varit en snackis, just nu mer än någonsin tidigare. När vi rekommenderas att arbeta hemifrån kan en del frågetecken uppstå, hur vi skapar den mest optimala arbetsmiljön kan vara en av dessa frågor. Som arbetsgivare har du ansvar över arbetsmiljön även när dina arbetstagare arbetar hemifrån, vilket innebär att du är skyldig att förebygga ohälsa och olycksfall. När arbetet sker remote kan det vara extra svårt att kontrollera och säkerställa arbetsmiljön i hemmet, men med små medel kan du komma långt!
Läs mer
Inför en coronafri framtid - HR-system och implementering tips
Nyheter

Grundbultarna för en lyckad HR-systemimplementering

Just nu så går vi alla i en tjock Coronadimma och de flesta av era HR-projekt har antagligen pausats. Vi vågar med säkerhet påstå att det kommer en Coronafri framtid där vi så sakteligen återgår till det normala där vilande projekt återigen kan prioriteras. För att bryta trenden i informationsflödet om permitteringar och distansarbete så bjuder vi här på ett Påskägg fullt med tips för en lyckad HR-systemimplementation. Går ni i tankarna att byta HR-system eller har projektet paustats? Kanske har ni inget system idag men har kommit fram till att det finns ett behov av det? Om du svarat ja på någon av dessa frågor rekommenderar vi dig att fortsätta läsa här...
Läs mer
Håll Sverige Igång - Företag som stöttar företag under coronakrisen
Nyheter

Företag som stöttar företag – Håll Sverige igång

Vad är Håll Sverige igång? Håll Sverige igång är ett initiativ skapat av företag, för företag. Förhoppningen är att kunna hjälpa varandra under den kris som råder i Sverige som resultat av Coronaviruset. Det finns många företagshjältar i Sverige, som erbjuder stöttning inom sina expertområden till de företag som drabbats hårt av marknadssituationen.
Läs mer
Ladda fler inlägg

Sociala medier