Händer på PeopleProvide!

Bli kontaktad ›

Scroll to next section

Här nedan finner du de senaste axplocken av vad som händer på PeopleProvide. Missa speciellt inte våra spännande events och webinars!

Nyheter & Event

Anna, Camilla och Linn glada på kontoret
Nyheter

Ett nytt sätt att se på HR-arbetet i framtidens organisationer

Det finns olika sätt att lösa organisationers behov av HR-resurser. Fler och fler upptäcker fördelarna med att ta in externa tjänster och få tillgång till ett erfaret HR-teams sammanlagda kompetens, utan att betala för mer än vad man nyttjar. HR är en otroligt viktig stödfunktion i de flesta bolag och det finns olika sätt att lösa behovet av HR-funktionerna i en organisation. Traditionellt sett har större bolag tillgång till ett helt HR-team medan små och medelstora företag inte har samma möjlighet. Framtidens mer flexibla sätt att se på hur vi arbetar omfattar dock även andra, alternativa lösningar som många gånger blir betydligt mer kostnadseffektiva för kunden och som dessutom ger helt andra möjligheter.
Läs mer
Årets Providare 2020: Stefan Norell
Nyheter

Årets Providare 2020: Stefan Norell! 

Härmed presterar vi Årets Providare 2020: Stefan Norell! Visat hur han med friskvårdsförslag, enkelt bidrar med hållbarhet. Visat extra engangemang och säljinitiativ som gynnat allas utvecklingsmöjligheter, alltid snabb med positiva svar och förslag. Tack Stefan, för din insats och för att du delat inspiration och kunskap till oss, till våra kunder och partners! 
Läs mer
Nyheter

Vi söker dig, vår nästa kollega till PeopleProvide!

Drivs du eller kanske någon du känner av att bygga och utveckla kundrelationer, har ett intresse för HR och ledarskap och vill vara en viktig framgångsfaktor i PeopleProvides fortsatta utveckling?
Läs mer
Alkoholkonsumtionen ökar under sommaren
Nyheter

Semesterfiraren

Sommaren är äntligen här och semestern står för dörren. För många medarbetare väntar långa dagar i solen, välförtjänt ledighet i hängmattan och socialt, men distanserat umgänge med familj och vänner. Sommaren är även en tid då alkoholkonsumtionen ökar.
Läs mer
HR Sveriges bidrag till personalen på SÖS
Nyheter

HR Sveriges bidrag till personalen på SÖS

För cirka en månad sedan gick PeopleProvide ut med en kompletterande undersökning till HR-rapporten som som riktades till HR beslutsfattare kring bland annat samspelet mellan HR och ledning, vid varje inskickat enkätsvar bjuder PeopleProvide på en lunch till personalen på Södersjukhuset som kämpar för oss i rådande tider.
Läs mer
Ny på PeopleProvide av Anders Holtenius
Nyheter

Ny på PeopleProvide

När jag skriver det här inlägget har jag varit anställd på PeopleProvide i strax över två månader. Att påbörja en anställning under en pågående epidemi är minst sagt speciellt - något som jag kan tänka mig att de allra flesta i samma situation som mig kan hålla med om. Det speciella ligger bland annat i att inte dagligen få träffa och lära känna sina nya kollegor på plats - vilket ju brukar utgöra en stor del av onboardingprocessen. På PeopleProvide så upplevde jag dock att omställningen till digitalt och remote gick otroligt snabbt, mycket tack vare dagliga teamsmöten, uppföljningar och ett redan digitalt förhållningssätt i verksamheten.
Läs mer
Ladda fler inlägg

Sociala medier