Händer på PeopleProvide!

Bli kontaktad ›

Scroll to next section

Här nedan finner du de senaste axplocken av vad som händer på PeopleProvide. Missa speciellt inte våra spännande events och webinars!

Nyheter & Event

Nyheter

Framgångsfaktorer för att lyckas med lärande och utveckling!

PeopleProvide har tagit fram en rapport om lärande och utveckling. Rapporten har skapats av svar från 139 HR-beslutsfattare som generöst har delat med sig av deras verklighet, uppfattning och råd. På idealarbetsplatsen pågår ett kontinuerligt lärande: medarbetare lär av varandra, av nya uppgifter och självledarskapet bidrar löpande till nya och värdeskapande aktiviteter som får både de anställda och kunderna att växa.
Läs mer
Nyheter

PeopleProvide är med i tidningen Chef

Chef är en tidning välkänd inom sitt arbetssätt att ta Sveriges chefer och ledare vidare, något som intresserade oss på PeopleProvide, då vi även nu satsar på utbildningar riktade mot chefer.
Läs mer
Nyheter

Coachutbildning

PeopleProvide erbjuder dig möjligheten att delta i en inspirerande och matnyttig coachutbildning. Utbildningen har sin utgångspunkt i International Coaching Federation (ICF) kärnkompetenser för coachning. Under utbildningen får du lära dig vad som utmärker ett coachande ledarskap, du ska få kunskap om olika coachningsverktyg samt att du efter utbildningen ska kunna tillämpa ett coachande förhållningssätt i din ledarroll.
Läs mer
Nyheter

HR Rapport

PeopleProvide har tagit fram en rapport om HR-chefernas önskade läge och deras verklighet. Vi grundar den på research, en enkät som 124 HR-chefer har fyllt i, intervjuer med HR-chefer och vår samlade kunskap på bolaget.
Läs mer
Nyheter

Snart är det dags för digitalt lunchevent – 31 mars

Äntligen är det snart vår och påskledighet men först hoppas vi kunna lura dig till vårt traditionsenliga "April April-event" som i år blir digitalt och förläggs den 31 mars i stället för 1 april. Vi på PeopleProvide hoppas och tror att det blir lika trevligt i år, som föregående år, trots att vi tyvärr inte kan träffas fysiskt.
Läs mer
Okategoriserade

Kom igång med kompetensarbete – Checklista

Kom igång med er moderna kompetensutveckling. Här hittar ni en checklistan att ladda ner, för en lyckad lönekartläggning.
Läs mer
Ladda fler inlägg

Sociala medier